Shopping


BOUTIQUE LOVENETS

Ако си с Лозенец в сърцето!
карта  | галерия

 

Boutique LoVenets в Shopping Center Lozenets.

Бутик за красота и клубен стил, за море и free spirit...

   Лозенец, това специално място... вдъхновява сърцата на тези които обичат лятото и морето. Лятото тук изпълва със слънчева наслада и кара душата да твори морско изкуство. Плодовете на това вдъхновение събираме тук, в малкия бутик за морски стил и мода LoVenets в края на градчето. Улови ли и вас, красотата на това място... елате, споделете я. Късчета от Лозенец... късчета лятно щастие.

   Този сезон своето морско лято споделиха френският дизайнер Louis-Marie de Castelbajac с дизайнерска фланелка за Лозенец. Евгени Йонов, Георги Йоцов-Гого със свои морски т-шърт дизайни. Берлинската DJ формация Terranova със новия албум Lozenets Mon Amour Vol.2. Художничката Йоанна Дановска с колекция от ефирни морски шалове и бижута. Лимитирана серия бански от Делфина с дизайн създаден специално за Лозенец. Фотографът Кирил Пейчев с картички кадри от Лозенец.

   Със съдействието на кмета на Лозенец, част от средства от продадени дизайнерски тениски ще бъдат използвани в облагородяването на Лозенец с обновено читалище и лятна библиотека.

 

и всяко едно нещо...
с дизайн за Лозенец,
направено с любов!

бутик Lovenets

Designed for Lozenets,
Made with love!
LoVenets!