Пица и Сандвичи


CANTEEN Lozenets

Заповядайте..  | галерия

CANTEEN Lozenets е най-новото местенце в китното селце Лозенец.

Сутрин ако ви замирише на кроасанчета, не се чудете откъде е… Всяка сутрин имате възможността да се насладите на прясно изпечени френски кроасани с различни вкусове. Също така може да седнете да изпиете едно ароматно кафе и прясно изцеден сок, а за да преборим сутрешния глад,  силно се препоръчва The Canteen Start. Който е привърженик на здравословното хранене, Healty One е закуската за него.

Свежи салати с не дотолкова традиционни дресинги ще накарат сетивата ви да се чувстват по различен начин. Екзотична сама по себе си салатата Манго и скариди е най-голямата изкусителка в менюто. Всички смме чували за салата „Цезар“, но тук тя е малко по-различна. Имате избор дали да бъде традиционна с пиле, или да опитате типично американския вкус на SKIRT STEAK. Няма как да се пропусне и салата от Спанак и киноа, която може да бъде със скариди или бяла риба. Все пак няма как да пропуснем и българското. „Мешаница“ е салатата, в която има изцяло български продукти.

Да преминем и на сандвичите, които се различават с вкуса си от всички останали. „Морско BaNhmi” е студен сандвич с прясно изпечена чабата, скариди или риба, домашно мариновани зеленчуци и домашно приготвен айоли сос. „Рошавото пиле“ пък ще ви изненада напълно, ще жи издам една тайна съставка – боровинки. Няма как да не жи спомена и за традиционните американски бургери, които се поднасят с гарнитура прясно изпържени картофки и колсло - “Pulled pork”, свинският бургер с барбекю сос, и Black Angus – прясно говеждо с картофено кюфте и свежи зеленчуци.

Студени и топли предшстия също има – домашно приготвена тарама и така любимото на всички гуакамоле. А нещичко за мезенце…. Нещото, което за първи път може да опитате са FRIED PICKLES. Също така да не пропуснем и мексиканската царевица със специален sour cream.

 Може да се подсладите с домашно приготвените дсерти ( Американски чийзкейк и Шоколадова Био Бомба).