Репортажи & Art


Представител на FTV и наши красавици в Hacienda

09.Август, Secret Garden Show

С впечатляващото танцово шоу „Клеопатра”, Биляна Йотовска и нейните момичета взеха дъха на всички гости в Hacienda Beach.

Biliana Yotovska в Hacienda Beach

/Биляна Йотовска/

Красавицата и секси антуражът й от Secret Garden трогнаха дори Николас Росел, представител на FTV и енергийната напитка на модния бранд. Цяла вечер французинът наблюдаваше с възторг родните красавици, а накрая ги покани и на предстоящото голямо парти на f 88 и f 18, което ще се състои през септември в Монте Карло. В тузарския курорт ще се съберат шоу звезди от цял свят, които са верни фенове на енергийния елексир, съдържащ плодът акай. Червената боровинка в момента е хит по целия свят и много популярни личности я използват в менюто си.  Николас остана истински впечатлен от шоу спектакъла, който се разрази на метри от морския залив, където се намира и Hacienda.

Шатрите на плажа край Hacienda, които са брандирани с логото на фешън напитката, станаха хит в Лозенец. След като фолк звездата Алисия засне импровизирана фотосесия и я качи в социалната мрежа Фейсбук, знайни и незнайни красавици прииждат всеки ден и се снимат за спомен край кабаните в комплекса.  

Алисия в Hacienda

/Алисия/

Специални гости в звездната вечер бяха топ-моделът и актриса Венета Харизанова, която дойде в компанията на родния топ модел от близкото минало Александър Андонов. Красавецът от няколко години живее в Америка, но в момента е на почивка в България. Поп певицата Ирина Флорин също се забавляваше в Hacienda Beach и не пропусна да си поговори с мениджъра от FTV.

Veneta Harizanova Hacienda Beach

/Венета Харизанова/

Irina Florin Hacienda Beach

/Ирина Флорин/

Сред празнуващите край морето се открояваха Мис България 2011 Ваня Пенева и тв водеща Ива Атанасова.

Vania_Peneva__Iva-Atanasova Hacienda Beach

/Ваня Пенева, Ива Атанасова/