Репортажи & Art


Лили Иванова в Hacienda Beach

Грандиозен концерт!
карта  | галерия

Лили Иванова успя да взриви публиката в Hacienda Beach. Примата изнесе уникален спектакъл на метри до морето и пя около два часа за своята пубилка. 

Концертът започна с подгряващото изпълнение на Миленита и нейната нова група Funky Miracle. Преди Лили да се качи на сцената местата си заеха бенда й в състав – Огнян Енев (пиано и тромпет), Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Орлин Цветанов – (цигулка) и Росен Вачев (барабани и перкусии). Спектакълът се състоя на брега на морето, на 15 метрова сцена, издигната буквално във водата. 

Лили Иванова остана вярна на стила си в черно и се довери на любимата си дизайнерка  - Ал Демюлeместер. Както винаги за визията си, тя разчита само на себе.си. Певицата поддържа директен контакт с модните къщи и носи само pret-a-porte.

Лили Иванова и оркестъра й поднесеха на публиката смесица от джаз, поп, латино и рок парчета, като почти всички й песни бяха от нейния последен албум LI.

Присъстващите занемяха веднага след началото, когато прозвуча първият голям хит за вечерта - "Стрелките”. Последваха "Невероятно", "Искам те", както и “Ти не си за мен” – песента, в чието видео участва Мариус Куркински. С емблематичното “Камино” Лили накара публиката да стане на крака. Повикана няколко пъти на бис, певица удължи програмата си, като вместо предвидените 1 час и 30 мин пя цели 2 часа.

Интересът към концерта беше толкова голям, че на хълмовете в близост до Hacienda Beach бяха накацали рояци с хора, а в морето плуваха няколко корабчета и лодки с почитатели, които не се бяха се вредили за билети.

На 14 август в Hacienda Beach голям концерт ще изнесе и другата родна поп легенда Васил Найденов. До края на месеца в актуалното заведение край морето ще пеят Орлин Павлов и Любо Киров.