Shopping


LoVenets Т-shirts

Открийте ги в бутика за красота и клубен стил, за море и free spirit...
Снимки Дарий Дановски, модели Нико и Дарио.
карта  | галерия

 

Boutique LoVenets в Shopping Center Lozenets.

Бутик за красота и клубен стил, за море и free spirit...

Всеки сезон в бутик LoVenets можете да намерите творби на дизайнери, творци и хора на изкуството вдъхновени от магията на Лозенец, лятото и  морето. Този сезон своето морско лято споделиха френският дизайнер Louis-Marie de Castelbajac с дизайнерска фланелка за Лозенец. Евгени Йонов, Георги Йоцов-Гого със свои морски т-шърт дизайни. 

Louis-Marie De CastelbajacLouis-Marie е роден и израснал в Париж и Америка. Дизайнер. Съвсем млад той създава PandaKunst a Manifesto и t-shirt линията за активисти в сферата на културата.
С цел да интегрира Културата в Поп Културата... 
Понастоящем Louis-Marie работи върху модната линия Castelbajac Lignee и чантите Tyler Alexandra. Тези тениски символизират изпарението на вещества във въздуха.

"ArsLonga, Vita Brevis..."
/Животът е кратък, а изкуството вечно.../

 ♦ 

Evgeni IonovЕвгени Йонов, роден на 10.12.1968г. в гр. София. Завършва Художествената академия и работи в сферата на приложната графика, живопистта, скулптурата и дизайна. Самостоятелни и групови изложби – 2009, 2010, 2011 и 2012г. Участва в множество международни изложби. Носител на награда за млад автор Аполония 2011г. Инициатор и организатор на фестивала „Огън и Море” 2012–2013 г.

 ♦ 

GogoГеорги Йоцов - Гого е роден в София, представител на скейт и поп арт културата в България. Работи в широк спектър от стилове и медии с NEO POP ориентация. С международни и национални изложби от 1993г.

 

 Със съдействието на кмета на Лозенец - Мария Василева, част от средства от продадени дизайнерски тениски ще бъдат използвани за закупуването на народни носии за детският ансамбъл към читалище Лозенец.

 

и всяко едно нещо...
с дизайн за Лозенец,
направено с любов!

бутик Lovenets

Designed for Lozenets,
Made with love!
LoVenets!