Репортажи & Art


Мтел Мултиекран

Световното по футбол с Мтел...  | галерия

С Мтел гледаме Световното не само на ТВ екрана, но и на мобилните устройства

Потребителите по света са по седем часа дневно пред различните екрани, които ползват

 

От днес новите и настоящи клиенти на Мтел, които се абонират за пакет цифрова телевизия и интернет, ще гледат телевизия безплатно и на мобилните си устройства – таблет, смартфон или лаптоп.

Предложението е в контекста на световните тенденции за промяна в потребителските навици – хората ползват все по-често и все повече устройства. Според проучвания* потребителите прекарват близо седем часа дневно между няколко екрана. Затова още от началото на миналата година Мтел предложи функционалност на своята телевизия, за да бъде тя винаги под ръка – на таблет, смартфон или лаптоп. Това е и първата по рода си подобна услуга в България.

Да имаш телевизия на всички екрани е особено удобно по време на интересни събития като Световното първенство по футбол. Затова от днес Мтел дава възможност до 17 телевизионни канала да бъдат гледани едновременно на различни устройства.

Специалната функционалност на цифровата телевизия на телекома, която позволява гледането през мобилни устройства, ще бъде безплатна до края на годината. От тази възможност могат да се възползват както нови, така и настоящите клиенти на цифрова телевизия и интернет от телекома.    

Изключително изгодни са цените за настоящи клиенти на гласова услуга от Мтел, които искат да станат клиенти и на цифровата телевизия и интернета от оператора. За тях пакетите струват съответно 14,90 лева, 23,90 лева или 27,90 лева. Новите клиенти могат да избират от пакети, включващи интернет със скорост 30 Mbps в комбинация с над 45, 115 и 160 телевизионни програми. Цените на пакетите са съответно 19,90 лева, 28,90 лeвa и 32,90 лева месечно.

Благодарение на услугата, която Мтел предлага за гледане на телевизия през мобилни устройства,  тя вече излезе извън дома, като зрителите не са ограничени от време и място, за да проследят любимите си предавания.

*Информация от проучвания за поведението на потребителите в днешната „мултиекранна“ среда можете да видите в инфорграфиката.