Shopping


O’Neill

Спортни стоки на най-високо ниво
карта  | галерия

За трета поредна година магазин O’Neill е в Shopping Center Lozenets и предлага лятната си колекция в Лозенец.

Със своя 60 годишен опит O’Neill е една от водещите марки в света на неофициалните облекла и обувки, като характерния им дизайн е определящ фактор в развитието на тенденциите на световната мода. 
Иновациите и технологиите използвани при развитието на материите и продуктите на O’Neill са възможно най-добрите в тази област. Благодарение на откривателския дух на създателя на компанията - Jack O’Neill, хората практикуващи водни и зимни спортове, могат да се радват на любимите си хобита без да се съобразяват с условията на времето. Всички облекла на O’Neill са проектирани да осигурят максимален комфорт и защита от вятър, студ, вода и сняг, като в тях са използвани всички последни постижения в областта на високите технологии, като дишащи мембрани, промазки, ламинати и силиконови нишки, екологични и природосъобразни материали, с антибактериални и антиалергични свойства.
Компанията "Екстрийм Спорт ЕООД" единствена притежава изключителните права за разпространение на продуктите на O'Neill територията на Република България и Ви гарантира качество и автентичност САМО в представителните си магазини и на сайта.

За повече информация тук.


Ул. Г. Кондолов 26