Културен Афиш


Summer Vintage Party

Суинг-танци на площада
карта

На 10.Август духът на 50-те с цялата си романтика и очарование ще завладее Лозенец. Rockabilly.bg & Pheel  представят Summer Vintage Party, истински празник за любителите на винтидж културата. Подбрана музикална селекция от Rockabilly, Rock ‘n’ Roll, Doo Wop,  винтидж базар, суинг-танци и уъркшоп с инструкторите от Lindyhop ще бъдат част от автентичната атмосфера на Summer Vintage Party. Дамите ще могат да направят своите тематични прически в Pin up будоар, а специалния Vespa-фото кът ще запечата „винтидж” спомените ви.

Събитието се провежда в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата 2019г.


Начало

 10.Август – лятната сцена на площада: 18:00 – 22:00ч.

 

After Party
След 23:00ч. Summer Vintage Party ще продължи подобаващо карй морето в "Брачето", където освен на страхотната музика на DJ Pheel & Rockabilly.bg ще може да се насладите и на невероятния Sailor Jerry Rum и коктейлите които ще ни забъркат барманите от "Брачето"

Rockabilly.bg e български информационен портал за рокендрол и винтидж култура.  В портала може да откриете информация за предстоящи събития, класически автомобили, мода,  музика, танци, онлайн магазин. По покана на Rockabilly.bg с концерти в България гостуваха нашумели рокабили групи: Мystery Gang (HU), The Bullets (GR). Станалият традиционен Vintage Bazaar e също част от събитията организирани от информационния портал.

FACEBOOK