Сърф


Сърф Сесия 2012

OXO Surf School, Лозенец
карта  | галерия

Ден 1: Уиндсърф (снимки)

Сърф Сесия 2012 - Ден 1

 

Интервюта с уиндсърф победителите - ден 1 и 3 | сърф снимки

Ден 2: Freeride & Хавайски сърф (снимки)

Сърф Сесия 2012 - Ден 2

 

 

Интервюта с победители хавайски сърф - ден 2 | сърф снимки

Дарина, Алекс, Макс

Интервю с Мартин, победител във Freeride - ден 2 | сърф снимки

Още интервюта с сърфисти участници в Сърф Сесия 2012

Награждаване на участниците в ByTheWay

Награждаване на участниците в ByTheWay

Тази година на Сърф Сесия 2012 гостува и Наташа Душев сръбкиня състезаваща се за Унгария в дисциплината каяк-спринт. Поканена от Escadra Team. Тя е сребърен и бронзов медалист от олимпиадата в Лондон. Златен и сребърен медал от олимпиадата в Пекин. Два златни  медала от олимпиадата в Атина. В цялата си спортна кариера има общо 18 златни медала от световни първенства, 18 златни медала от Европейски първенства. 

Класиране на участниците в Сърф Сесия 2012

Правилник на Surf Session 2012

Wind Surf гонки - карта

В края на всяко лято сърф училище „ОХО” организира весело закриване на сърф сезона с много състезания и забави за малки и големи сърфисти. Тази година сесията ще се проведе от 6 до 9 септември.

Както всяка година, така и тази малките сърфисти ще могат да премерят сили в уиндсърф и сърф регатите. По-порасналите вече сърфисти отново да очакват традиционната уиндсърф регата с всякакъв вид препятствия, SUP регатата, турнир по плажен волейбол и регата с катамарани. Детските уиндсърф и сърф регати по време на Сърф Сесията се провеждат в три възрастови групи: 6-8 годишни деца, 9-12 годишни деца, 13-16 годишни деца. В регатите за възрастни могат да вземат участие всички желаещи на възраст над 16 години.

Привечер се събираме заедно, за да разгледаме направените през деня снимки и филмчета, както и да обсъдим тактиката за следващия състезателен ден. Заповядайте и споделете с приятели своите любими спортове.