Недвижими имоти


КОМПЛЕКС  “VILLARTE HOMES”

Вила на брега на морето
карта  | галерия

Комплексът „Виларте Хоумс” е разположен в село Лозенец, местност Тарфа в непосредствена близост до  хотел “Виларте”  и комплекс  “Oasis Resort and spa”.

На 250 м. от комплекса се намира един от най-красивите и живописни плажове на българското черноморие „Оазис”, а също така няколко диви и девствени малки плажове. 

Комплексът се състои от осем на брой еднофамилни къщи всяка с квадратура от 125,00 кв.м. и дворно място от 550,00 кв.м с прилежащи паркоместа .

Къщите са планирани за максимално удобство и функционалност като всяка се състои от входно антре, просторен хол с кухненски бокс и камина, три спални с две или три бани и покрити веранди.

„Вилатре хоумс” са ситуирани така, че всяка една от къщите има гледка към море в предната част и към планината Странджа в задната им част.

Всяка от къщите е напълно обзаведена, като две от спалните са с общи големи легла, а третата спалня е с две отделни легла. Кухненската част е оборудвана с хладилник, фурна, котлони и миялна машина. Има пълен комплект от чаши, чинии, прибори за хранене, основна посуда за готвене и външно барбекю. 

В къщата също така има кабелна телевизия, интернет, перална машина и сушилка.

+359 888 20 80 50